máj.
29

Design Management Díj 2019

A Magyar Formatervezési Tanács tíz éve, 2009-ben alapította a Design Management Díjat, a designmenedzsment szemléletű vállalatirányítás elismerésére.
A Díj célja, hogy bemutassa, a designmenedzsment szemlélet, annak vállalatmenedzsmentbe történő integrációja hogyan járul hozzá egy-egy szervezet küldetésének megvalósításához, illetve, hogy elismerje ennek kiváló hazai példáit.

 

Design Management Díj 2019-lead


 A korábban elismert szervezetekben közös, hogy üzletvitelükben stratégiai fontosságú és működési folyamataikat áthatja a „design thinking” megközelítés, élményteremtésre törekedve sikeresen váltanak ki pozitív érzelmeket a felhasználókban, szem előtt tartják a társadalmi felelősségvállalás és a fenntarthatóság szempontjait, s mindezen értékek részeivé válnak a vállalati kultúrának.
Az elmúlt évek díjazottja volt többek között a SIXAY Bt. – sixay furniture
, a HAMERLI / 1861 Kesztyűmanufaktúra Pécs, a Rózsavölgyi Csokoládé Kft., a Hello Wood Kft., a GIA Form Kft., a Cserpes Sajtműhely Kft., valamint a TUNGSRAM-Schréder Kft.

Várjuk azon szervezetek nevezését, akik magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, továbbá ezen működési elvek alkalmazását tekintik sikerük zálogának.

Nevezés és egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2019. július 1.

Kérem, hogy hírlevelükben, honlapjukon és egyéb kommunikációs felületeiken terjesszék a pályázati felhívást. Egyben kérem, hogy a látókörébe eső, a fenti célokat megvalósító, elismerésre méltó teljesítményt nyújtó gazdálkodó szervezeteket jelölje a Design Management Díjra, valamint tájékoztassa erről a lehetőségről kollégáit, szakmai partnereit.

A Design Management Díj jelölésének határideje: 2019. június 6.

A Design Menedzsment díjról

Design Management Díj 2019-lead2