júl.
16

Vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadók képzése indul

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar 2019 szeptemberében három féléves, levelező rendszerű Vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó szakirányú továbbképzési szak indítását tervezi.

NKE-vizes képzés

A képzés célja olyan korszerű műszaki-, jogi- és közigazgatási ismeretekkel rendelkező szakemberek képzése, akik komplex módon képesek a vízgazdálkodás területén jelentkező tervezési, üzemeltetési és vízvédelmi tevékenység támogatására, valamint a hatósági és szakhatósági feladatok ellátására.
A képzésben agrár, államtudományi, informatika, jogi, műszaki, természettudományi képzési területen szerzett alapfokozattal, vagy azzal egyenértékű főiskolai végzettséggel rendelkezők vehetnek részt.

A szakkal kapcsolatos további, részletes információ és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók a Vezető- és Továbbképzési Központ honlapján, a linkre kattintva találhatók.
A Vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó szakirányú továbbképzési szakra történő jelentkezés határideje: 2019. augusztus 1.
A képzés önköltségének mértéke: 149.000 Ft/félév.
További információ érdekében kérjük, forduljon Ferenczi Fruzsina Kolléganőnkhöz, az alábbi elérhetőségeken:
Telefonszám: 06-1-432-9000/20745, e-mail cím: Ferenczi.Fruzsina@uni-nke.hu .