júl.
23

Az MMK Környezetvédelmi tagozatának javaslattételi felhívása

 Az MMK Környezetvédelmi Tagozatának Elnöksége javaslattételi felhívás tett közzé több díj odaítésére:

  • A „Környezet Védelméért” 
  • A „Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért”
  • A „Környezetmérnöki Diplomadíj”

Javaslatkérés kitüntetésekre

Az MMK Környezetvédelmi Tagozatának Elnöksége javaslatokat kér a következő kitüntetések adományozására:

  1. A „Környezet Védelméért” kitüntetést az Elnökség 2003-ban alapította. Azok a kamarai tagok kaphatják meg, akik a környezetvédelem egy, vagy több szakterületén hosszú időn keresztül kiváló és eredményes teljesítményt nyújtottak, vagy valamely területen kimagasló eredményt értek el. Javaslatot bárki tehet. Évenként max. 3 fő díjazható.
  2. A „Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért” kitüntető oklevelet 2004-ben alapította a Tagozat Elnöksége. A kitüntetést a környezetvédelmi műszaki felsőoktatásban, szakmérnök képzésben országos szinten mutatott kimagasló teljesítményért lehet megkapni a felsőoktatásban résztvevő intézmények vezetői által beküldött javaslatok alapján. Évenként max. 3 fő díjazható.
  3. A „Környezetmérnöki Diplomadíj” odaítéléséről az egyetemek által beküldött diplomadíj pályázatok értékelése után a tagozaton belül működő Bizottság javaslata alapján a Tagozat elnöksége dönt. Az egyetemek az MSc ill. osztatlan képzésben részesült hallgatók diplomadolgozatával pályázhatnak. Egy évben max. három díj adható ki.

 
A javaslatokat a „Környezet Védelméért” és a „Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért” kitüntetésre 2019. november 11-ig kérjük beküldeni Dr. Fekete Jenő György e-mail címére: fekete.jeno1@chello.hu . A javaslat elküldését – a biztonság kedvéért - kérjük megerősíteni az 1-385-6373-as telefonszámon (üzenetrögzítő van). A javaslathoz kérjük kitölteni a mellékelt űrlapot , valamint kérünk mellékelni egy 10-15 soros laudációt és egy szakmai önéletrajzot A hiányosan beküldött, vagy a határidő után beérkezett javaslatokat nem áll módunkban értékelni.

A „Környezetmérnöki Diplomadíjat” az MMK Környezetvédelmi Tagozata hirdette meg 2019. májusában az érintett egyetemeknek megküldött levélben. Kérjük, hogy az abban foglalt feltételeket szíveskedjenek betartani.

Díjátadás

A díjak átadására 2020. január végén kerül sor az MMK székhelyén ünnepélyes keretek között. A kitüntetettek és a javaslattevők erről írásban értesítést kapnak.

Budapest, 2019. július hó

  Űrlap letöltése