febr.
19

Lendületben az Akusztikai Tagozat – újraválasztották Borsiné Arató Éva tagozati elnököt

A tisztújítás is napirenden volt az Akusztikai Tagozat február 18-i ülésén. A négy éve létrejött és azóta is rendkívül aktív tagozatot a „régi-új” elnök Borsiné Arató Éva vezeti tovább, akit egyhangúlag választottak meg ismét Tagozati elnöknek.

akusztika-2

Ugyancsak további bizalmat kapott a két alelnök, Dr. Koscsó Gábor és Nagy Attila Balázs is. Az elnökség ugyanakkor részben fiatalodott: a harmincas éveit taposó Borsi Gergely került be a további tagságot nem vállaló Dr. Augusztinovicz Fülöp helyére. Bite Pálné Dr. Pálffy Mária és Józsa Gusztáv István vállalták, hogy továbbra is aktívan dolgoznak az elnökségben. A szakmagyarkorlást vizsgáló testület két tagjának Koscsó Gábort és Bite Pálné Dr. Pálffy Máriát választotta a tagozat.

akusztika-3
akusztika-4

Borsiné Arató Éva elnök beszámolójában hangsúlyozta: bár a tagozat léte önmagában is fontos lenne, de az elmúlt négy év aktivitása és jól látható eredményei igazolják, hogy helyes döntés volt az önálló tagozatért küzdeni, és azt létrehozni. Az idei tervekről elmondta, hogy már alakul az idei képzési terv – amelyet a létszám és a főleg Budapest és környéki tagság miatt a PKMK égisze alatt szerveznek. A három – teljesen saját tematikájú– képzés egyelőre Budapesten lesz, de már dolgoznak a távoktatási rendszer megalkotásán is. Ezt elsősorban a 15-20%-ot kitevő nem budapesti tagok várják.

A jó hangulatú, szinte családias közgyűlés után a szakmai beszélgetés még a késő délutánba is elhúzódott.

akusztika-1