dec.
20

Elismerés a segítségnyújtásért

A Magyar Mérnöki Kamara és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a mai napon elismeréseket nyújtott át annak a 12 mérnöknek, akik a földrengés sújtotta Albániában szakértői munkát végeztek, segítve ezzel a helyi mérnökök és hatóságok eredményességét.

alban elismeres

Az elismeréseket Dr. Góra Zoltán vezérőrnagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, valamint Nagy Gyula, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke és Szántó László Gábor, a Tartószerkezeti Tagozat elnöke adták át. A rendezvényen köszönetét és háláját fejezte ki Albánia nevében Arian Spasse, Albánia magyarországi nagykövete is.

A képen látható:
Első sorban balról haladva: Nagy Gyula, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke, Dr. Völgyi István Krisztián, Tasi Sándor, Tajta István, Szántó László Gábor Tagozati elnök úr, Dr. Kegyes-Brassai Orsolya, Pohl Ákos, Arian Spasse Nagykövet úr, Prof. Józsa János, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rektora, Dr. Góra Zoltán Vezérőrnagy úr.

Második sorban balról haladva: Dudásné Herbert Diana, Dr. Nagy Róbert, Dr. Mahler András, Dr. Joó Attila, Karkiss Balázs, Kiss Péter és Kovács Csaba. 

Köszönet az áldozatkézségükért és munkájukért!