márc.
23

Az Autodesk megoldásai a távoli munkavégzésre

A HungaroCAD munkatársai összegyűjtötték azokat a távoli munkavégzést segítő Autodesk lehetőségeket, melyekkel széleskörű megoldási javaslatokat kínálnak a mérnöki munkát végzők számára, ezzel is biztosítva őket támogatásukról.

Az oldalukra látogatók a következő hasznos tartalmakkal találkozhatnak.

  • Rövid útmutató, melyben lényegre törően leírják, hogy a felhasználók hogyan tudják a megszokott irodai tervező szoftvereiket az otthoni gépeikre is telepíteni:
    https://www.hungarocad.hu/tavoli-munkavegzest-segito-telepitesi-lehetosegek/
  • Megoldás javaslatcsomag, ami olyan alkalmazásokat, illetve tárhelyeket mutat be, amelyek segítik a felhőalapú munkát otthonról, és hozzájárulnak a hatékony csapatmunka fenntartásához:
    https://www.hungarocad.hu/11895-2/
  • Gyors segédlet, az Autodesk Drive felhőtárhely szinkronizálásával kapcsolatban. Ahol néhány lépésből kiderül, hogy a felhőtárhelyen tárolt adatokat, hogyan lehet a lokális adathordozókon, élőben szinkronizálni:
    https://www.hungarocad.hu/autodesk-drive-felhotarhely-szinkronizalasa/
  • Webes előadások, melyeken a résztvevők további tippeket és ötleteket kaphatnak a távoli munkavégzés megkönnyítéséhez szükséges eszközökről. Valamint alkalmuk nyílik élőben feltenni kérdéseiket az adott témával kapcsolatban.

A soron következő webináriumokról érdemes tájékozódni híroldalukon:
https://www.hungarocad.hu/hirek/

A korábbi webes előadásaikat pedig megtekinthetik hivatalos YouTube csatornájukon:
https://www.youtube.com/user/HungaroCAD

A HungaroCAD támogatásával ingyenesen 2020. május 31-ig olyan Autodesk felhőszolgáltatások érhetőek el továbbá, melyek növelhetik a home office-ból történő csapatmunka hatékonyságát: https://www.hungarocad.hu/felhoszolgaltatasok-ingyenesen/

Amennyiben szakmai segítségre, vagy csak bővebb tájékoztatásra lenne szükségük, forduljanak bizalommal kollégáikhoz!

Elérhetőségüket a következő oldalon találják: https://www.hungarocad.hu/kapcsolat/