febr.
11

Beruházáslebonyolítói Mesteriskola a mérnöki kamarában

Február 7-én megkezdődött a Magyar Mérnöki Kamarában a Beruházáslebonyolítói Mesteriskola, amelyet a szakmai szervezetek széles együttműködésével a Magyar Mérnöki Kamara, a Magyar Építész Kamara (MÉK) és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), az ÉMI Nonprofit Kft, a Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ)és a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetsége (TMSZ) együttesen készített elő.

Beruházáslebonyolítói Mesteriskola

A mesteriskola az építőipar fellendülése által teremtett kihívásra válaszol: több, mint 90 órás, széleskörű és gyakorlatorientált képzést nyújt a beruházások kulcsszereplőinek, a beruházáslebonyolítóknak, akiknek tudása az egyik legfontosabb biztosíték arra, hogy az állami és magánszektor beruházásai határidőre, tervezett értékben és minőségben valósuljanak meg.

A mesteriskola szervezése kapcsolódik az ÉVOSZ által javasolt kezdeményezéshez, amely felnőttképzési centrumok létrehozásával az építőiparban jelentkező munkaerő és szakemberhiányt hivatott megoldani. A Magyar Mérnöki Kamara képzési rendszere, kialakított országos képzési hálózata megfelelő színvonalú felnőttképzést és továbbképzést tud biztosítani.