Portál

/ Információk / Hírek, közlemények
szept.
16

Jász-Nagykun-Szolnok: tisztújítás

Szeptember 9-én tartotta beszámoló és tisztújító taggyűlését a JNK Szolnok Megyei Mérnöki Kamara, melyen részt vett Wagner Ernő, az MMK újonnan megválasztott elnöke is.

jasznagykun tisztujitas.jpg

A járványhelyzet miatt idén elmaradt a Mérnökbál, így az eddigi hagyománytól eltérően a taggyűlésen került sor az elismerések átadására. Aranygyűrűs Mérnök lett Tiszai Pálné (született Méray-Horváth Livia) okl. építőmérnök, vízkészletgazdálkodási és hidrológiai szakmérnök, a TISZAI Mérnökiroda Kft. ügyvezetője.  

2020-ban az Év Mérnöke kitüntetést Lovas Attila, okl. vízépítőmérnök, a KÖTIVIZIG igazgatója kapta.  

A beszámolók és bizottsági jelentések elfogadása után következett a választás. Valamennyi tisztségre több jelölt volt, így végül 3 fordulóban zajlott le a szavazás. A megyei kamara új elnöke Hajdú György Péter lett, az alelnök Katona Emil.  

Az elnökség tagjai: Litkei Bálint, Miskolczi Sándor, Mészáros Lajos, dr. Nagy Sándor, Virág Lajos. A felügyelőbizottság tagjai: dr. Barcsik József, Barta Zoltán, Horváth Lajos, Józsáné Szalóki Rita és Kökény József. Az Etikai-fegyelmi Bizottság tagjai: Asztalos Tamás, Basa Szilvia, Bathó Róbert, Pap Attila és Zombor Gabriella.