máj.
26

Kamarai díjak, kitüntetések átadása – 2021

A Magyar Mérnöki Kamara díjait, elismeréseit Nagy Gyula elnök adja át 2021. május 28-án. A díjak átadását a kamara YouTube csatornáján keresztül élőben lehet követni.

 

Az Év Mérnöke Aranygyűrű életműdíjat idén Schulek Jánosnak, a Főmterv Zrt. műszaki igazgatójának, a mérnöki létesítmény kategóriában pedig a szegedi lézerközpont (ELI) BIM-szemléletű gépészeti tervezéséért Virág Zoltánnak, a Duoplan Kft. ügyvezetőjének ítélte a bíráló testület.

2021-ben a magas színvonalú köztestületi és mérnöki tevékenységet elismerni hivatott Zielinski Szilárd-díjat kapja: Benedicty Gyula, dr. Kozák Péter, dr. Szabó Éva Ibolya, Takács Zsuzsanna, Tóth Tibor és dr. Zsebik Albin.

A Magyar Mérnöki Kamara tiszteletbeli tagja címet Dr. Bándi Gyula, Dr. Beinschróth József, Evetovic Cvijanovic Kornelija, Hamvas István László, Dr. Kaderják Péter, Dr. Németh Géza és Pap Zoltán veheti át.

A díjakat a kamara a megszokott márciusi időpontban tervezte átadni, azonban arra csak most, a járványügyi korlátozások részleges enyhítése után kerülhet sor.