febr.
07

Katódvédelmi kompetencia képzés indul

A Magyar Mérnöki Kamara meghirdeti a katódos korrózióvédelemmel foglalkozó szakemberek képzésére az MSZ EN 15257 szabvány szerint 1. kompetencia szintű tanúsítás kiadása előtti gyakorlati oktatást. Az oktatás 2015. évtől folyik, igény szerint indítjuk, az elkövetkezendő években is több alkalommal hirdetjük.

Katódvédelmi kompetencia képzés indul

Az 1. kompetencia szintre jelentkezni lehet villamos, fémipari vagy vegyipari szakmunkás, technikus bizonyítvánnyal és legalább egy év igazolt szakmai gyakorlattal.

Az 1. számú kompetencia szint: a katódvédelmi mérések, tesztek elvégzése, munkaközi dokumentálása, katódvédelmi berendezések karbantartása, szerelése, mérőszemélyzet felelőssége, kompetenciája az elvégzett vizsgálatok szakszerű és hiteles elvégzésében a mérést irányító (2. szint) által kiadott feladatok alapján.

A gyakorlati mérések lebonyolításához a valós körülményekhez hasonló tanpályát, műszereket, demonstrációs eszközöket az OT Industries - KVV biztosítja.

A képzés tervezett időtartama: 2019. március 18-22. (40 óra)

A gyakorlati oktatás helye: OT Industries -KVV Siófok, Ipartelep Bajcsy Zs. Endre út 207.

Az oktatást szervezi: Az MMK Vegyészmérnöki Tagozat Korrózióvédelmi Szakosztály által elfogadott OT Industries – KVV kötelékében  szervezett Katódos Korrózióvédelmi Gyakorlati Oktatási Központ

Az oktatáson részt vevők száma: 10 fő

Az oktatás elméleti és gyakorlati részből áll melyet, elméleti beszámolóval és gyakorlati vizsgával zárnak. A vizsgaeredmények alapján az MMK Vegyészmérnöki Tagozat Szakértői Testületének javaslata alapján az MMK tanúsítást állít ki. A tanúsítás díját a kiadás előtt külön kell az MMK részére befizetni, melyet a díj tartalmaz, így a befizetést az oktató szervezet rendezi. 

Az oktatásra előzetesen jelentkezni lehet: 2019. március 12.-ig. Ha ez megtörtént jelentkezési lapot küldünk ki és azt kitöltve kérjük visszaküldeni a mellékletekkel együtt.

Az oktatással kapcsolatban igény esetén további felvilágosítást lehet kérni:
Jambrich Ágoston
Telefon: 20-9845-730
E-mail: JambrichA@otindustries.hu

A tanfolyam díja: 205.000,- Ft +ÁFA

A tanfolyam díját 2019. március 18.-ig kell befizetni a fent jelzett bizonyítványok és igazolások alapján visszaigazolt elfogadás után.

A jelentkezést az alábbi címre kell megküldeni: OT Industries KVV 8601 Siófok Pf. 2.

Címzett: OT Industries KVV Zrt. Katódvédelmi Gyakorlati Oktatási Központ vagy a fentiekben megadott e-mail címre kell megküldeni. A tanfolyam díja az oktatás költségeit fedezi, nem tartalmaz utazási, szállás és ellátási költségeket.

Több alkalommal is indítunk tanfolyamot, az igények felméréséhez a megfelelő időszak megjelölésével várjuk az előzetes jelentkezéseket is a megadott email címen.