ápr.
15

MEGHÍVÓ – 5. Kézdi Árpád Konferencia

A jubileumi konferencia Kézdi Árpád születésének 100. évfordulója alkalmából kerül megrendezésre. A Konferencia témája: talaj- és szerkezet kölcsönhatása. Hazai és nemzetközi kutatók, valamint gyakorló tervező mérnökök előadásait hallgathatják meg az érdeklődők.

 

kézdi árpád

A konferenciát a BME Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszék, a Magyar Geotechnikai Egyesület és az MMK Geotechnikai Tagozata  közösen szervezi.

Időpont: 2019. május 27.
Helyszín: BME „K” épület Díszterme

A délelőtt folyamán egy rövid megemlékező műsor keretében Kézdi Árpád Plakett avatására is sor kerül. A rendezvény alkalmával kerül átadásra a Kézdi Árpád díj is, melyre 35 év alatti kollégák jelentkezhetnek bármely publikációjukkal. Részletek a mellékelt jelentkezési űrlapon találhatók.

A konferenciakiadványban lehetőséget biztosítunk publikáció megjelentetésére, melyet kérünk a mellékelt formátumban elkészíteni és 2019. április 30-ig megküldeni az info@geotechnikaiegyesulet.hu e-mail címre. A késedelmesen beküldött publikációkat nem áll módunkban elfogadni.

A konferencián a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az  interneten található űrlapon  lehet megtenni 2019 május 23-ig.

A részvételi díj előzetesen átutalva 20 000 Ft + áfa, míg a helyszínen befizetve 27 560 Ft + áfa.