aug.
06

Egyeztetés a Közbeszerzési Hatóság elnökével

Az országgyűlés közvetlen felügyelete alatt működő Közbeszerzési Hatóság irányítójával, dr. Kovács Lászlóvaltárgyalt augusztus 5-én Wagner Ernő MMK-elnök.

kovacs-laszlo.jpg

A megbeszélésen mindkét szervezet vezetője nagyra értékelte az eddigi szoros és eredményes együttműködést, és biztosították egymást, hogy ennek erősítésében továbbra is elkötelezettek. A szakmai önkormányzat elnöke – aki az építész- és a mérnöki kamarát képviseli a Közbeszerzési Tanácsban – megköszönte, hogy a Közbeszerzési Hatóság kamarai megkeresésekben mindig gyors és alapos válaszokat nyújt, dr. Kovács László pedig leszögezte, fontosnak tartja a mérnöki köztestület képviseletét a Közbeszerzési Tanácsban, mert a kamara a gyakorlati tapasztalatok egyik fontos forrása a szabályozást, útmutatókat előkészítő szervek – Miniszterelnökség, Közbeszerzési Hatóság – számára.  

A szervezetek főtitkárainak részvételével megtartott találkozón a két elnök több aktuális szakmai kérdést is érintett, melyekben Wagner Ernő az MMK álláspontjának lényegi elemeiről adott részletes tájékoztatást.  

További részletek a Mérnök Újság szeptemberi 3-án megjelenő lapszámában olvashatók majd. 

Fotó: dr. Kovács László / Közbeszerzési Hatóság / Facebook