febr.
01

Mérnök Bál – 2019

Csaknem ötszázan vettek részt január 26-án a 23. mérnökbálon, amelyet ezúttal is – a Magyar Mérnöki Kamara, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem rendezésében – a Műegyetem központi épületében tartottak.

A bál fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Tarlós István főpolgármester volt, az államigazgatás, a gazdaság, a felsőoktatás vezető képviselői mellett a külföldi és hazai társkamarák, szakmai szervezetek, valamint a mérnökcégek irányítói tölthettek el együtt egy kellemes estét. A bál házigazdái Nagy Gyula (MMK), Kassai Ferenc (BPMK) és Józsa János (BME) voltak. A megnyitó után Műegyetemi Szimfonikus Zenekar játszott, majd a Baross Imre Artistaképző Intézet fiatal növendékeinek produkciói szórakoztatták a vendégeket.

Mérnök Bál – 2019

A bál fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Tarlós István főpolgármester volt, az államigazgatás, a gazdaság, a felsőoktatás vezető képviselői mellett a külföldi és hazai társkamarák, szakmai szervezetek, valamint a mérnökcégek irányítói tölthettek el együtt egy kellemes estét. A bál házigazdái Nagy Gyula (MMK), Kassai Ferenc (BPMK) és Józsa János (BME) voltak. A megnyitó után Műegyetemi Szimfonikus Zenekar játszott, majd a Baross Imre Artistaképző Intézet fiatal növendékeinek produkciói szórakoztatták a vendégeket. A bál gálaelőadása az EMeRTon- és Liszt Ferenc-díjas könnyűzenész, Charlie fellépése volt, a hajnalig tartó mulatsághoz pedig a Vegas Show Band szolgáltatta a tánczenét.

Mérnök Bál – 2019
Mérnök Bál – 2019
Mérnök Bál – 2019
Mérnök Bál – 2019
Mérnök Bál – 2019
Mérnök Bál – 2019
Mérnök Bál – 2019
Mérnök Bál – 2019
Mérnök Bál – 2019

 

Kapcsolódó anyagok