szept.
12

Építőmérnök 200

Köztéri plakátkiállítás Budapest belvárosában szeptember 10-től!

Az Institution of Civil Engineers idén ünnepelte 200 éves fennállását, ezért az Európai Építőmérnökök Tanácsa (ECEC) a 2018-as évet az építőmérnökök évének kiáltotta ki. A Magyar Mérnöki Kamara (MMK) és az angol építőmérnökök szervezete, az Institution of Civil Engineers ICE közös rendezvénye, az „Építőmérnök 200” egyik kiemelten fontos állomása a köztéri plakátkiállítás, amelynek célja az építőmérnöki tevékenység értékeinek és eredményeinek bemutatása a társadalom számára.

A rendezvény helyszínén vegyesen jelennek meg az építőmérnöki tevékenység angol és magyar szereplői, projektjei, kiemelve az angol-magyar együttműködést.

plakat1

 

A rendezvény helyszínén vegyesen jelennek meg az építőmérnöki tevékenység angol és magyar szereplői, projektjei, kiemelve az angol-magyar együttműködést.

Tekintse meg a legnagyobb hazai és angol építőmérnöki projekteket bemutató plakátokat régmúlttól napjainkig!

plakat3A kiállításon bemutatjuk a Magyar Mérnöki Kamara történetét, az MMK építőmérnöki tevékenységhez kapcsolódó tagozatainak közreműködésével és összefogásával (Tartószerkezeti, Építési, Közlekedési, Vízgazdálkodási - és Vízépítési, Geotechnikai, Geodéziai és Geoinformatikai Tagozat) az építőmérnöki tevékenységi területeket: magasépítési, mélyépítési, hídépítési szerkezetek, közlekedési infrastruktúra, vízépítési feladatok, közmű infrastruktúra, geodézia, geotechnika, továbbá a történelmi és kortárs építőipari projektek megvalósítását építőmérnöki szempontból: - épületek, - hidak, - mélyépítési építmények, - vízépítési műtárgyak, vízgazdálkodási műtárgyak, - utak, vasutak, - geotechnikai feladatok, térképészet.

2018. szeptember 12. napjától a plakátkiállítás a budapesti Szabadság téren minden érdeklődő számára ingyenesen megtekinthető.

plakat3
plakat4

 

Kapcsolódó anyagok