márc.
23

A TEKLA on-line megoldásai

Ebben a rendkívüli helyzetben hirdetjük meg „STAY CONNECTED” akciónkat, amelynek keretében a következő 3 hónapban a csapatmunkát támogató élenjáró felhő alapú technologiáinkat mindenki számára ingyenesen elérhetővé tesszük.

Az akció részletei:

1.Tekla Support: A Tekla szoftverekkel kapcsolatos otthoni munkavégzés lehetőségeiről egy részletes dokumentumot állítottunk össze, amelyről az alábbi linken tájékozódhat. Ezeket a műszaki információkat folyamatosan frissítjük, az otthoni munkára való átállással kapcsolatos support, műszaki segítségnyújtás, a szoftver követéssel nem rendelkező ügyfeleink számára is ingyenes a következő 3 hónapban.

2.Tekla Model Sharing - csapatmunkát támogató felhőalkalmazás, a Tekla modelleket szinkronizálja a felhőben és lehetővé teszi, hogy az otthon dolgozó munkatársak az irodai multiuserhez hasonlóan egy közös modellben dolgozhassanak.
https://www.tekla.com/products/tekla-model-sharing
Easy-evaluation - Ingyenes kipróbálási lehetőség max 3 hónapra max 10 felhasználó részére
•Minden új 2020. évi Tekla Model Sharing előfizetés megrendelése esetén a 2020. június 30-ig terjedő időszakra nem kell előfizetési díjat fizetni és a fizetési határidőt is kitoljuk 2020. június 30-ig.
•Meglévő ügyfeleinknek a már megrendelt és kifizett Tekla Model Sharing 2020-as előfizetéseiből 3 havi előfizetési díjat kupon formájában utólag jóváírunk, amelyet év végéig bármilyen Tekla licenc vásárlásánál beszámítunk.

3.Trimble Connect – Hozzáférés a BIM modelladatokhoz, bárkinek, bárhol, bármikor. https://connect.trimble.com/
A részletgazdag épületmodelleken valós időben teszi lehetővé a különböző szakágak közötti adatmegosztást, ellenőrzést, koordinációt és kommunikációt.
•2020-as szoftver követéssel rendelkező ügyfeleink minden Tekla licenc mellé 1 Trimble Connect Business előfizetést kapnak térítésmentesen a 2020 évre
•Az ingyenes Trimble Connect Personal licensz lehetőségeit kibővítettük és a következő 3 hónapban a szintén ingyenes Trimble Connect Personal Stay Connected licenc lép a helyébe https://connect.trimble.com/stay-connected
•Minden újonnan rendelt Trimble Connect Business és Trimble Connect Business Premium 2020-as előfizetés esetén a 2020. június 30-ig terjedő időszakra nem kell előfizetési díjat fizetni és a fizetési határidő itt is 2020. június 30.
•Meglévő ügyfeleinknek a már megrendelt és kifizett Trimble Connect Business és Trimble Connect Business Premium 2020-as előfizetéseiből 3 havi előfizetési díjat kupon formájában jóváírunk, amelyet év végéig bármilyen Tekla licenc vásárlásánál beszámítunk.

Kérdéseik esetén az ismert mobilszámokon vagy a licenc@construsoft.hu és support@construsoft.hu email címeken szíves rendelkezésükre állunk.

A további sikeres együttműködés reményében

#MaradjOtthon


Üdvözlettel,
A Construsoft Kft. csapata

Részletes leírások letöltése: TEKLA-Home office
TEKLA Stay connected

További részletes műszaki leírást és információt angolul a Tekla oldalán talál:
https://www.tekla.com/how-trimble-can-support-you