jún.
15

Megújult a Magyar Mérnöki Kamara TELEKOM mobilflotta szerződése

2020 június 15-ével frissült a Magyar Mérnöki Kamara és a Telekom között megújult keretszerződés alapján elérhező előfizetések rendszere .Új tarifastruktura, kedvezőbb feltételek és érhetőek el a Telekommal között új megállapodás alapján.

Megújult a Magyar Mérnöki Kamara TELEKOM mobilflotta szerződése

A TELEKOM CSOPORT és a MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA új megállapodásának köszönhetően a Kamarai tagok 2020. június 15-étől még kedvezőbb mobil díjak igénybevételére jogosultak!
2020. június 15-ével frissültek csomagjaink és előfizetési könstrukcióink.

A korábbi Mérnök A és B díjcsomagú magánszemély tagok díjcsomagjai tegnapig leváltásra kerültek az új MMK Mérnök 2020 díjcsomagokról szóló tájékoztatóban részletezett elvek szerint.
2020 június s 15-ét követően  módosíthatnak a meglévő előfizetők a hang és net csomagokon, ha a váltási elvhez képest más beállítást szeretnének.

Szintén június 15-ét követően köthető az új MMK Business 2020 üzleti keretszerződés is a már lejárat vagy 90 napon belül lejáró MMK Business (2018) vagy a korábbi MMK Partner díjcsomagokkal rendelkező cégeknek és egyéni vállalkozóknak.

A kedvezményes feltételek a Mérnökigazolvány bemutatásával érhetőek el a tagok és a tagok által képviselt vállalkozások számára.

További részletek a linkre kattintva tölthetőek le, a lehetséges díjcsomagok nem nyilvánosak, azokról a közvetlen tájékoztatást az MMK adja meg a kamara tagjainak számára.

A mérnökigazolvány birtokában elérhető további, más partnerekkel való megállapodás alapján elérhető kedvezményekről a Mérnökigazolvány linken tájékozódhat.