szept.
22

Zöld és kék települési infrastruktúra támogatása – SRSP projekt

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága bemutatja a zöld és kék települési infrastruktúra SRSP projektet.

2020. szeptember 23-án 9:00 órától megrendezésre kerülő „Zöld és kék települési infrastruktúra támogatása” nevezetű SRSP projektmegbeszélése videokonferenciaként kerül megrendezésre. A részvételi szándékot az alábbi formanyomtatvány kitöltésével lehet jelezni.

A rendezvényen az ITM tájékoztatást ad az új operatív program felépítéséről, melynek hivatalos neve Zöld Infrastruktúra és Klímavédelmi Operatív Program (ZIKOP). Az alábbi linken a közvetítés („stream”) lesz elérhető, ez szintén böngészőből érhető el, itt nincs hozzászólási lehetőség. Kérjük, hogy az egyetemi oktatók a stream linkjét továbbítsák majd a hallgatók felé, illetve aki tud még olyan szereplőről, akit érdekel a projekt, részükre is továbbíthatja a linket: https://itm.str.video.gov.hu/hu/live/view/12136?key=vpzkdtmxjspquogfciii