okt.
16

ORSZÁGOS TŰZVÉDELMI KONFERENCIA

2020. január 22-től változik az Országos Tűzvédelmi Szabályzat, valamint módosulnak a Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek is.

Tisztelettel meghívjuk Önöket a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatójának fővédnökségével, a BM-OKF és TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség által szervezett 2019. évi őszi konferenciájára, melynek fő témája az Országos Tűzvédelmi Szabályzat 3 év jogalkalmazási tapasztalatai alapján elkészült finomhangolásának bemutatása. 

Időpont: 2019november 4–5.
Helyszín: Hotel Bál**** (8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky utca 14.)

A konferencia témája:  Az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat 3 év jogalkalmazási tapasztalatai alapján elkészült finomhangolásának bemutatása, valamint a kapcsolódó Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek tervezett változásai és alkalmazásuk a gyakorlatban.

A konferencián előadóként részt vesznek a BM-OKF szakterületileg illetékes szakemberei.

A jelentkezési lapot az alábbi linken keresztül lehet letölteni:
pdf:  http://www.tszvsz.hu/wp-content/uploads/2019/10/Jelentkezesi-lap-Orsz-Konf-2019-11-4-5.pdf

docx:  http://www.tszvsz.hu/wp-content/uploads/2019/10/Jelentkezesi-lap-Orsz-Konf-2019-11-4-5.docx

Az Országos Tűzvédelmi Konferencia részletes programja, valamint a jelentkezési lap az alábbi linken keresztül szintén megtekinthető és letölthető: http://www.tszvsz.hu/orszagos-tuzvedelmi-konferencia-bm-okf-tszvsz-balatonalmadi-2019-11-4-5/

Részvételi feltételek:
A konferencián való részvétel feltétele regisztrációhoz és a részvételi díj megfizetéséhez kötött.
A jelentkezési lapot a tszvsz@tszvsz.hu e-mail-címre várjuk.

Jelentkezési határidő: 2019. október 25-ig.

Kérjük vegye figyelembe, hogy regisztrációt csak a terem befogadó képességéig tudunk elfogadni, ha biztosan ott szeretne lenni a rendezvényen, mielőbb küldje vissza jelentkezés lapját!

A részvételi díj szállással magában foglalja a teljes ellátás költségét (szállás, étkezés, IFA), valamint a konferencián való részvétel díját. A szállodai elhelyezés a jelentkezés sorrendjében történik! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy szállodai elhelyezést csak a rendelkezésre álló szobák mértékéig tudunk biztosítani!