nov.
12

Kedvezményes utasbiztosítás

A kamarai tagok számára a MAPFRE Biztosító egyedi, kamarai utasbiztosítási kedvezményt nyújt. A Kamara tagjai a Kamara honlapján megtalálható linken keresztüli biztosításkötéseknél 15% extra, egyedi kedvezményre jogosultak.

 

A biztosítás kötésére szolgáló link itt érhető el:

https://mapfreonline.hu/cms/open?p=MuclXjDe9Hc1N823O

A biztosításkötési folyamat teljesen online és papírmentes, a díjfizetés bankkártyával történik, így akár utazás előtt rövid idővel is köthető! A megkötendő utasbiztosítás az igényeknek megfelelően rugalmasan összeállítható!

A biztosítás kalkulált díja már tartalmazza a kamarai kedvezményt is!

 

A termékről röviden:

Utasbiztosítás

Személyes védelem az utasoknak és családtagjaiknak bárhová, bármilyen céllal utaznak is. A fedezettség személyre szabható, az egészség biztosítás mellett kiterjedhet útlemondás védelemre, poggyászbiztosításra, felelősség biztosításra, jogvédelemre, országúti asszisztenciára.

Hazahozatal

Ez a szolgáltatás baleset, betegség vagy elhalálozás esetén megszervezi és fedezi a biztosított hazaszállítását.

Egészségügyi ellátók

A biztosító a legkorszerűbb eszközökkel és több nyelvet beszélő munkatársaival az év minden napján 24 órában elérhető minőségi egészségügyi szolgáltatásokkal várja külföldi és hazai ügyfeleit.

A biztosító

MAPFRE ASISTENCIA egy 1989-ben Madridban alapított globális biztosító, viszontbiztosító és szolgáltató vállalat, mely a világ bármely pontján képes szolgáltatásokat nyújtani. 44 országban van közvetlenül jelen, 1572 vállalati ügyféllel és 198 millió emberel, akik szolgáltatásaink kedvezményezettjei.