júl.
05

Itt a névjegyzék új korszaka. Elindult a Mérnöki Portfólió Oldal

Mérföldkőhöz érkezett a mérnöki névjegyzék. Elindult a mérnöki portfólió oldal, a névjegyzék megújult formája. Regisztráljon minél előbb.

A Magyar Mérnöki Kamara egy modern köntösbe öltöztette a névjegyzéket, de az új megjelenésen túl az adatbázis számos új funkcióval is bővült.
 

portfolio-aloldal4

 

A megújult névjegyzék a kamarai adatokon túl (engedélyek, szakmai címek) már személyes bemutatkozási lehetőséget, önéletrajz és referencia-feltöltést tartalmaz. Legfontosabb újítás a tevékenységi körök megadása, amellyel például a lakossági megrendelők is könnyen megtalálhatják a megfelelő szakembereket. A tevékenységi  kör alapú keresés a névjegyzék egy felhasználóbarát használatát teszi lehetővé.

 

portfolio-aloldal1

Az oldalon a felhasználó megadhat egy rövid, szöveges bemutatkozást, amellyel felkeltheti a megrendelő figyelmét. A szöveges ismertető mellett saját önéletrajz feltöltése is engedélyezett.
 

portfolio-aloldal2

 

A portfólió oldal egyik legfontosabb előnye a tevékenységi körök megadása. Az egyszerű vizuális megjelenítéssel és a felhasználóbarát keresési funkcióval az oldal látogatói könnyen eligazodhatnak a szakemberek között. A tevékenységi körök megadásával könnyen átláthatóvá válik, hogy az egyes szakmai címek és engedélyek pontosan milyen munkavégzéshez köthetőek.

 

portfolio-aloldal3


 A referenciamunkák feltöltésével hitelesebbé válhat a megrendelők előtt, illetve egy kiválasztási folyamatban is előnyt szerezhet. Az oldalon az írásos referenciák hozzáadása mellett létrehoztunk egy galériát is, ahol megmutathatja a legjobb munkáit.

portfolio-aloldal5

 A portfólióoldal szerkesztési felülete az e-ménök rendszerben megtalálható. Jelentkezzen be az e-ménökbe és nézze meg, hogy mennyire gyorsan és egyszerűen szerkesztheti a saját portfólióoldalát. Ne maradjon le a lehetőségekről. Váltson a megújult névjegyzékre.