jan.
30

A jövő környezettudatos játszótér és tájépítészete

 A Magyar Építész Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara, a Soproni Egyetem, a Fadoktor Mérnöki Iroda Kft. és a Mindigfa Bt. közös szervezésében 2019. február 1-én kerül megrendezésre Sopronban a „ A jövő környezettudatos játszótér és tájépítészete" konferencia, melyen való részvételre ezennel meghívjuk illetve invitáljuk Önt.

 A konferencia kiemelt célja az erdők közjóléti tevékenységében, a táj- és kertépítészetben, a játszóterek és szabadidőparkok tervezésében, létesítésében és fenntartásában résztvevő tervezők, kivitelezők és beruházók meghívása közös gondolkodásra, tapasztalatcserére. A helyszín kiválasztása nem véletlen. A konferencia helyszíne a Soproni Egyetem reprezentatív épülete, ahol összekapcsolódik az erdészeti és faipari mérnöki oktatás, kutatás és fejlesztés valamint a tradíciók. Az erdők, a zöld közterületek, a faanyag, mint természetes kertépítészeti alapanyag, a környezetvédelem és a környezettudatos tájépítészet egymással kéz a kézben jár, de  ilyen jellegű együttműködés szervezetten csak egyes projektek esetében valósult meg eddig. Sopron városa, a soproni erdők együttműködve a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt-vel ezen a területen hazai viszonylatban is élen jár. A szervezők célja, hogy mind a helyszín, mind az előadások színvonala alapján egységes képet kaphassanak a résztvevők olyan táj- és kertépítészeti területekről, projektekről, ahol a jövő kihívásai, a modern tervezési szemlélet és anyagok valamint a környezettudatosság és környezetvédelem egységes formában jelenik meg az előadások és a beszélgetések keretében.

 
A konferencia a Magyar Építész Kamaránál szakmai továbbképzésként regisztrálásra került.
 
A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Felhívjuk a figyelmet, hogy a részvételi létszám limitált. Kérjük, hogy az érdeklődők a regisztrációt 2019. január 15. 16.00 óráig tegyék meg. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben rögzítjük.    
 
A jelentkezők az alábbi linken regisztrálhatnak: https://fadoktor-mi.hu/konferencia
 
Esetleges kérdéseiket kérjük, e-mailben tegyék meg az alábbi címre: info@fadoktor-mi.hu
 
 
Tisztelettel várjuk az erdők közjóléti tervezéséért és fenntartásáért valamint a faanyagvédelemért, faszerkezet tervezésekért felelős kollégák és érdeklődők jelentkezését!
 
Üdvözlettel: Dr. Németh László szervező